Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur


LPG Systems är världsledande inom cellulär mekanisk stimulering och har utvecklat en unik hudvårdsserie inspirerad av Endermologie. Exklusiva och innovativa formulas med hög koncentration av det senaste av aktiva ingredienser framtagna inom bio-teknologi.

Vill du läsa mer om LPG Endermologie (mekanisk bindvävsmassage) finns mer info på sidan om LPG Endermologie.

OM LPG Hudvårdsprodukter

Produkterna är anpassade för användning av både kvinnor och män och har en diskret doft. Din LGP-terapeut kan ge dig råd om vilka produkter som är bäst anpassade efter dina behov.

Kroppsprodukterna och ansiktsprodukterna har bl.a. utvecklats för de tre områdena fettreducering, celluliter och anti-aging.
Alla LPGs hudvårdsprodukter innehåller unika kombinationer av aktiva ingredienser, utvecklade särskilt för att stimulera den naturliga cellaktiviteten som förhindrar åldrande. 

Eftersom varje ansikte är unikt har experterna på LPG utvecklat en hudvårdsserie med produkter för olika behov.

Om du har någon hudsjukdom, rådfråga alltid din läkare före användning.

Om LPG NutriCosmetics kosttillskottLPG Systems har utvecklat LPG NutriCosmetics som en serie kosttillskott inriktade på att öka fettförbränningen, förbättra hudens kvalitet och det allmänna välmåendet.Med en hög koncentration av naturliga ingredienser och högteknologisk formula kan du med dessa även förbättra dina resultat av LPG-behandlingarna!Rekommenderas ej till barn, ungdomar, gravida eller ammande.

Är du osäker - rådfråga alltid din läkare.